Yayladere Ortaokulu

Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünene, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerin;bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen,çevresine saygılı,dürüst milli değerlerine bağlı,özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 08.00 DERS BİTİŞ SAATİ : 15.20
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 2013 ve 2015 yıllarında gerçekleştirilen SODES projeleri kapsamında gitar ve bağlama kursu düzenlenmiş, gençlik merkezi oluşturulmuş; futbol,basketbol,voleybol kursları düzenlenmiş; İstanbul ve Çanakkale illerine gezi düzenlenmiştir.

Telefon - 04263412056

WEB - https://yayladereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. LİSE CAD. NO: 2 YAYLADERE / BİNGÖL

Yerleşim Yeri - MERKEZ MAHALLESİ YAYLADERE

Adres - MERKEZ MAH. LİSE CAD. NO: 2 YAYLADERE / BİNGÖL

Ulaşım Ulaşım Yayladere-Karakoçan arasında yapılan dolmuş seferleri ve taksilerle gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 112 KM